Karriär

Jobba med oss på Colabit

Det ska vara roligt och kännas värdefullt att jobba på Colabit.

Colabit verkar inom en av de mest spännande branscher som finns, både nu och i framtiden. Marknaden och efterfrågan på förnybara drivmedel fortsätter att växa. Sedan 2021 ingår Colabit Försäljning i Greenbit AS där vi tillsammans med verksamheten i Norge totalt har 140 tankstationer och försäljning till både privatpersoner och företag. Huvudkontoret är placerat i Gävle och totalt i Sverige är vi nu ca 60 anställda.

På Colabit värdesätter vi våra medarbetares personliga engagemang. Vi vet att det är du som är anställd som är vår främsta tillgång. Här arbetar vi i en öppen miljö som ger oss alla en chans att utvecklas och växa som individer. Vi stöttar vi din personliga utveckling och ser gärna att du får möjlighet att ta nästa steg i karriären.

Colabit är ett växande bolag och vi gör allt för att våra anställda ska trivas och känna att de är delaktiga. Våra planer framåt är expansiva så för dig som vill utvecklas med oss finns många möjligheter.

Vi kommer framåt att behöva en rad olika kompetenser så håll utkik här på vår hemsida där kommer att lägga ut aktuella platsannonser.

 

Vill du skicka in en spontanansökan?

Mejla:  work@colabit.com

kontakta oss gärna!

Colabit Försäljning
Nygatan 34, 80311 Gävle