fbpx

Med Brynäs i tanken

Colabit och Brynäs – tillsammans för ett hållbart samhälle

Brynäs IF fokuserar på social hållbarhet I verksamheten “En bra start” genom att skapa meningsfulla aktiviteter för barn och unga. Det vill vi på Colabit vara med och stödja! I ett samarbete med Brynäs erbjuder Colabit ett unikt drivmedelskort “Brynäskortet”. För varje liter som tankas, och betalas med kortet, går 50 öre direkt till Brynäs verksamhet. 

Vill du vara med?

Nu speedar vi upp den gröna omställningen

Svenska Bilsportförbundet och Colabit - med miljön i tanken

Colabit är stolt miljöpartner till Svenska Bilsportförbundet. Tillsammans med alla som älskar bilsport tar vi ett steg framåt för en mer hållbar framtid. Det långsiktiga samarbetet ger oss möjligheten att dela med oss av vårt engagemang och kunskap om förnybart bränsle som fungerar i vanliga bilar och i existerande infrastruktur, så att omställningen mot en grönare framtid kan ske snabbare.

Tillsammans vill vi utveckla en hållbar motorsport genom att använda förnybart drivmedel och vi hoppas också att alla hundratusentals motorintresserade blir ambassadörer på vägen mot en fossilfri framtid.

Söker du partnerskap / sponsring?

Colabit använder gärna begreppet PARTNERSKAP i stället för sponsring – för det är så vi vill att det ska fungera med de vi väljer att samarbeta med. Vi vill jobba tillsammans så att det gynnar båda parter.

Colabits sociala initiativ och partnerskap ska bidra till att uppnå våra mål med att minska utsläppen och till nytta för vårt klimat. I våra partnerskap vill vi bidra med våra kunskaper, produkter och tjänster kring vårt ansvarstagande att främja utvecklingen av ett fossilfritt samhälle.

Colabits samarbeten med partners ska vara noga utvalda för att skapa förutsättningar till goda relationer med våra målgrupper, ökat intresse och engagemang för vår verksamhet, samt nya affärer med  dem vi möter i dessa sammanhang.

Läs mer här: POLICY SPONSRING PARTNERSKAP dec 2022

Anmäl ditt intresse för partnerskap

 

Vi behandlar sponsringsansökningarna två gånger per år och sista anmälningsdagen är 31 mars och 30 september.
Du får svar från oss senast 1 maj respektive 1 december.

kontakta oss gärna!

Colabit Försäljning
Nygatan 34, 80311 Gävle